Curs coafor

Lilylookstyle va ofera ocazia de a urma un curs de calificare Coafor. La absolvirea cursului autorizat Coafor veti obtine o diploma recunoscuta national si international si veti putea profesa in meseria dorita.

Absolventii cursului de Coafor, datorita competentelor dobandite, au sanse mai mari de angajare in saloanele de coafor decat cei necalificati.

Cursul Coafor este sutinut de trainer autorizat, care are experianta vasta în predarea cursurilor de Coafor si activitate practica in saloane de beauty de peste 10 ani.

Teme abordate in timpul cursului:

 • impletituri
 • Coafarea corecta a parului (spalat, stilizat perie, ondulator, placa, etc)
 • 5 tipuri de tunsori- par lung, par mediu, par scurt, tunsoare graduata la 90 grade, tunsoare graduata la 45 grade, tunsoarea bob lung, tunsoarea bob scurt, tunsoarea scurta de dama, etc.)
 • Colorimetria, grafica culorilor (vopsirea corecta a parului,decapajul, decolorarea, suvite, culori in tendinte, balayage, etc.)
 • Coafarea parului diferite ocazii (cocuri, stilizarea coafurilor de seara)

Avantajele cursului:

 1. Diplome recunoscute national si international
 2. Profesori cu experienta
 3. Materiale de lucru oferite gratuit: sampon, balsam, tratemnt par.
  * ustensilele vor fi cumparate de catre elevi: feon, foarceca, piepten
 4. Locatie centrala – zona Dristor (vis-a-vis de Auchen Vitan)

Tipul cursului: Calificare nivel 3
Cod COR : 5141.2.2

ACTE NECESARE LA INSCRIERE!

Varsta minima 16 ani

 1. Carte Identitate (buletin),original+copie xerox (in termenul de valabilitate)
 2. Certificat de Nastere, original+copie xerox.
 3. Certificat de casatorie, original+copie xerox (daca este cazul – numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei).
 4. Ultimul act de studii, original+copie xerox (diploma 8/10 clase, diploma 12 clase, foaie matricola, diploma bac, diploma licenta/master, profesionala, adeverinta, etc).
 5. Adeverita medicala in original, de la medicul de familie cu mentiunea ” apt pentru cursul de coafor”

COMPETENTE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII CURSULUI

 • Etica si comunicare profesionala
 • Organizarea locului de munca
 • Consilierea clientului
 • Ingrijirea parului
 • Tunderea parului pentru femei
 • Realizarea de coafuri simple
 • Pigmentarea si depigmentarea parului
 • Adaptarea lucrarilor la caracteristicile clientului


Detalii despre cursul de calificare Coafor

Ai talent sau iti doresti descoperirea talentului tau? Scoala noastra te asteapta…

La cursul de Coafor veti invata sa descoperiti toate etapele necesare pentru a invata sa deveniti adevarati style-isti in arta parului. Parul are nevoie de o ingrijire atenta si specialista. Formatorii nostri, cu vasta experienta in predarea cursului de Coafor va vor indruma pe tot parcursul cursului de Coafor si va vor sustine sa descoperiti si imbunatati informatiile legate de acest curs de calificare acredidat.

Salile in care se desfasoara cursul de Coafor corespund cerintelor si normelor de calitate internationale, datorita dotarilor la cel mai inalt nivel.

Absolventii cursului de Coafor vor avea cunostinte practice si teoretice si vor fi pregatiti sa profeseze in saloanele din tara sau din strainatate!

Diploma obtinuta la finalizarea cursului de Coafor este acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (prin ANC) si este recunoscuta atat pe plan national, cat si international.

Pentru orice fel de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formular de contact de mai jos, emailul: contact@lilylookstyle.com sau telefon: 0722766904 / 0371346548!